Meny Stäng

Simplesmile

Simplesmile är ett varumärke som tillverkar produkter för hemmablekning av tänder. Dessa produkter har blivit mycket populära, då de hjälper personer få vitare tänder på så kort tid som 10 dagar, och man kan dessutom då själv välja hur mycket man vill bleka tänderna. Dessutom får man trots att behandlingstiden är så kort som 10 dagar permanent resultat, och behandlingen är skonsam på alla sätt och vis.

Vem bör då använda Simplesmile produkter?
Dessa produkter passar för dig som vill uppnå samma resultat när det gäller tandblekning som hos tandläkaren, men till ett betydligt billigare pris, och som därför kan tänka dig att göra delar av jobbet själv.
Simplesmile produkterna kan användas både för att bleka gula tänder, enstaka fläckar eller missfärgningar, beroende på behov.

Du får en garanti
Något som skiljer Simplesmile från deras konkurrenter är att de ger sina kunder en garanti, som innebär att om man inte skulle vara nöjd när behandlingen är klar, får man sina pengar tillbaka. Man kan därför prova dessa produkter helt riskfritt.

>> Beställ tandblekning från SimpleSmile.
Simplesmile

Vad skiljer de olika Simplesmile produkterna åt?
Det som skiljer Simplesmiles olika produkter åt är styrkan på blekningsmedlet som används. Om man endast vill bleka tänderna lite grann, räcker det kanske med en styrka på 16 %, medan den som vill ha lite mer extrema resultat kan välja en styrka på 23 %. Vill man bleka tänderna riktigt mycket finns det även ett dundermedel att köpa, med en styrka på 35 %.

Om du vet att du ofta har ilningar i tänderna, eller mycket känsliga tänder eller tandkött på något annat vis, rekommenderar vi alltid att du börjar med den svagaste varianten.

Hur funkar produkterna?
Man får med en tandskena, där man lägger i blekmedlet, och sedan låter man skenan sitta i under en viss tid. De starkare blekmedlen kan man ha i under en timme åt gången, medan det svagare medlet kan sitta i under upp till 4 timmar. Sedan upprepar man helt enkelt denna procedur tills man är nöjd med resultatet som uppnås.
Köper du Simplesmile produkter kommer du dock även att få med en svensk bruksanvisning, så att du helt säkert förstår hur du ska gå tillväga för att använda produkterna.

Vart kan man då köpa Simplesmiles produkter?
Det går att beställa direkt online. Beställ här.