Meny Stäng

Billig tandblekning

Att bleka tänderna är ett både effektivt och säkert sätt att få vitare tänder på, så det är inte så konstigt att väldigt många väljer att göra detta idag. Dock vill allt fler som bleker tänderna göra detta på billigast möjliga vis, eftersom tandblekning idag inte längre behöver kosta skjortan, istället finns det en hel del alternativ för billig tandblekning också. Här kommer våra bästa tips för billigast möjliga tandblekning:

Använd hemmakit

Att bleka tänderna på egen hand hemma, istället för att gå till en skönhetssalong eller till tandläkaren är ett jättebra sätt att få ned kostnaderna för din tandblekning. Idag finns det dessutom fler produkter för hemmablekning än någonsin förr, och många av dem är riktigt prisvärda. Dessutom är produkterna i regel lätta att använda, samt helt säkra, eftersom de säkerhetstestats flera gånger, så inte ens säkerhetsmässigt bör de ställa till med några problem. Dock är det viktigt att nämna att alla hemmakit inte är lika effektiva, så att jämföra flera olika produkter med varandra och läsa specifikationerna för dem noga är väldigt viktigt om du väljer att använda dig av ett hemmakit för detta.

Beställ här – billig tandblekning hemma:

Köp hemmakitet på nätet

Hemmakit för tandblekning är i sig billigare än att låta någon annan bleka tänderna åt dig, men allra billigast kommer man över dessa kit genom att köpa dem online. Det finns nämligen ett flertal olika nätbutiker som säljer hemmakit för tandblekning online numera, så att använda sig av dem för att få tag på dessa hemmakit är ett annat bra tips för billig tandblekning.

Billig tandblekning

Tänk dock på att varje nätbutik sätter sina egna priser, så att jämföra priser i flera olika nätbutiker är att rekommendera om man vill komma allra billigast undan.

Ta hand om tänderna efter att du blekt dem

Din egen livsstil påverkar nämligen i allra högsta grad hur länge du kan njuta av resultaten efter en tandblekning. Så för att du inte ska behöva bleka tänderna allt för snabbt igen, bör du undvika saker som lätt missfärgar dina tänder, t.ex. mycket kaffe, kryddstark mat, rödvin samt rökning och snusning, för att bara nämna några exempel. Detta leder till billig tandblekning eftersom du då behöver bleka tänderna mer sällan.