Meny Stäng

Dentway

Lösningen för missfärgade tänder?

Om du lider av att ha gula eller missfärgade tänder behöver du inte längre gå till tandläkaren för att få hjälp med detta. Istället går det numera att få tag på exakt samma produkter som används hos en tandläkare även för hemmabruk. Ett av de mest populära alternativen bland dem som väljer detta alternativ istället för tandblekning hos tandläkaren är Dentways olika tandblekningsprodukter. Dentway har blivit en populär leverantör av tandblekningsprodukter av flera anledningar:

För det första får deras kunder rätt till gratis rådgivning kring produkterna och användandet av dem, av en legitimerad tandsköterska. Denna service erbjuder i regel inte andra företag.
Dessutom har Dentway en nöjd kund garanti, vilket innebär att man har rätt att få tillbaka pengarna om man inte skulle vara nöjd med resultatet.

>> Beställ tandblekning från Dentway.

Givetvis är Dentways produkter även säkra att använda och effektiva. Företaget följer nämligen alla Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer, och har ett mycket bra rykte i branschen.

Vilka tandblekningsprodukter kan man då skaffa av Dentway?

För närvarande erbjuder Dentway endast den mest klassiska tandblekningsprodukten, som är en munskena, som fylls med tandblekningsgel. Skenan kan dock formas efter den egna munnen, vilket gör att den är mycket bekväm att använda.

Produkterna finns i flera olika styrkor, så att var och en kan välja styrka efter hur mycket de vill bleka tänderna. Det går i regel att uppnå ett resultat om 3 till 8 gånger vitare tänder med produkterna, i jämförelse med hur vita de var när man påbörjade behandlingen.

Var hittar man då Dentways produkter?

Du kan beställa dem online. Klicka här för att komma till Dentway.