Meny Stäng

Dentaworks

Hur fungerar Dentaworks tandblekning?

Numera vill väldigt många kunna bleka tänderna hemma, på egen hand, istället för att gå till tandläkaren, och med hjälp av produkter från Dentaworks, som är ett av de mest kända märkena för tandblekningsprodukter, är det numera möjligt att få tag på exakt samma produkter som tandläkarna använder när man bleker tänderna hos dem, för att använda hemma.

Dentaworks ger dig därmed en mycket effektiv produkt, som dock säkerhetstestats grundligt, för att säkerställa att den är säker att använda på egen hand. Dentaworks produkter kan användas både för att behandla missfärgningar på tänderna, samt att bleka dem allmänt. Dessutom har man när man utvecklat dessa produkter lagt stor vikt på ämnen som faktist stärker tandköttet, istället för att verka skadligt på dem.

Andra anledningar till att Dentaworks produkter blivit så populära

För det första kan de resultat som man uppnår med dessa produkter hålla i flera år, beroende på hur man sköter om sina tänder efteråt. Så resultaten är verkligen långvariga.

För det andra kan det gå så snabbt som 7 dagar att få betydligt vitare tänder med hjälp av Dentaworks produkter, så det är inte särskilt tidskrävande att använda dessa produkter, fast hemmakit annars brukar kräva att de används under en längre tid.

Sist men inte minst brukar Dentaworks produkter vara så pass enkla att använda att även den som inte blekt tänderna själv tidigare lätt kommer igång med detta. Man behöver alltså inte ta hjälp av någon annan för att komma igång.

När det gäller priset är de produkter man köper av Dentaworks också förmånliga, eftersom man i princip får samma produkt som hos tandläkaren, men priset motsvarar endast en tiondel av vad samma behandling skulle kosta om man gjorde den hos tandläkaren. Dentaworks produkter passar därför jättebra för prismedvetna konsumenter.

>> Beställ tandblekning från Dentaworks.

Vilka olika produkter kan då detta märke erbjuda?

I sortimentet ingår flera olika tandblekningsprodukter, från ett kit med en tandskena samt tillhörande blekgel, till tandblekningspennor. Den som väljer att använda sig av Dentaworks produkter har därför flera olika produkter att välja mellan.

Enligt andra recensioner på nätet rekommenderas dock främst deras kit med en skena, eftersom Dentaworks lyckats tillverka en skena som är både mer bekväm, mjukare (vilket innebär att den är skönare att ha på än konkurrenternas skenor) och lättare att forma efter de egna tänderna, än deras konkurrenter.

Finns det då några nackdelar med dessa produkter?

Det finns en nackdel med Dentaworks produkter, och det är att de endast finns i en enda styrka. En del andra produkter kan man nämligen själv välja styrka på, utefter hur vita man vill att tänderna ska bli. Detta kan man dock inte göra med Dentaworks produkter, utan vill man ha extra vita tänder, måste man istället fortsätta använda produkterna längre. På ett sätt är dock detta även positivt, eftersom det säkerställer att man får ett mer naturligt resultat, då detta gör det omöjligt att bleka tänderna för mycket av misstag, så huruvida detta faktiskt är en nackdel eller inte, är upp till var och en att bestämma.

Beställ tandblekning från Dentaworks.