Meny Stäng

Vita tänder

Vita tänder är något som många förknippar med ett fördelaktigt utseende, eftersom vita tänder får en att se både friskare och yngre ut. Ju äldre man blir, desto mer missfärgas ju nämligen ofta tänderna, och det kan vara svårt att få bort dessa missfärgningar på naturlig väg. Därför är det tur att det idag finns flera metoder för tandblekning, som för närvarande är det enda sättet att få vita tänder permanent.
Förr kunde man nämligen få vita tänder med hjälp av tandblekning endast på klinik, med hjälp av ett proffs, som en tandläkare eller tandsköterska, men idag finns det även många hemmakit, som man kan använda på egen hand, för att få vita tänder snabbt och effektivt. Utvecklingen har även gått framåt när det gäller säkerheten, så trots att hemmakit av det här slaget är precis lika effektiva som blekning på salong eller hos tandläkaren, så är de fullt säkra att använda. Man behöver därför inte oroa sig för biverkningar eller hälsoproblem om man väljer att använda dem.

Få vita tänder – köp tandblekning här:

Dessutom har det faktum att det finns så otroligt många olika produkter för att få vita tänder gjort att priserna på dessa produkter gått ned radikalt. Det är därför inte bara lätt att få vita tänder idag, det är även mycket billigare än förr.

Vitare tänder

Vilka alternativ har man då att välja mellan när man vill få vita tänder?

Ett alternativ är förstås att gå till tandläkaren eller till en salong, där tänderna kan blekas på flera olika sätt, bland annat med hjälp av laser.
Det finns även blekkit för hemmabruk man kan skaffa, i regel bestående av en tandskena, som man fyller med blekgele eller liknande, och sedan sätt på tänderna under en viss period (hur länge varierar beroende på vilken produkt man väljer, men i regel krävs det att man gör detta flera gånger). Gelen eller medlet som man lägger i skenan bleker sedan tänderna.

Det finns även pennor fyllda med blekgele som man kan använda för att pensla tänderna med ett medel som bleker dem, för att uppnå samma resultat, och man kan även skaffa olika tandkrämer som innehåller små mängder blekgele eller blekmedel för att få vita tänder genom att helt enkelt borsta tänderna, som man brukar göra annars. Dock bör det tilläggas att dessa tandkrämer i regel inte är lika effektiva som de andra blekmetoderna.

Hemmaprodukter för tandblekning är enkelt att hitta med hjälp av sökmotorer på Internet, då det finns många nätbutiker som säljer dem online. Så vill du försöka dig på att få vita tänder hemmavid, är det Internet du ska använda för att hitta de lämpliga produkterna för detta. Tänk dock på att bekanta dig med flera olika produkter innan du gör ditt val, då det som sagt finns väldigt många olika alternativ att välja mellan, och olika alternativ passar olika personer olika bra.